szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A férfi egy osztrák vállalatnál dolgozott, és üzleti úton tartózkodott Moszkvában.

Osztrák állampolgár is van a moszkvai Domogyedovo repülőtéren hétfő délután elkövetett öngyilkos merénylet 35 halálos áldozata között - erősítette meg keddi közleményében az osztrák külügyminisztérium.

A külügyi tárca szerint "egyre nagyobb a valószínűsége" annak is, hogy a férfi mellett egy - eddig eltűntként számon tartott - osztrák nő is életét vesztette. Az orosz katasztrófavédelmi minisztérium adatai szerint az osztrák állampolgárságú férfi 1969-ben született Nikolaj Ivanov néven. Egy bolgár külügyminisztériumi szóvivő azt mondta, hogy Ivanov két éve kapta meg az osztrák állampolgárságot.

A férfi egy osztrák vállalatnál dolgozott, és üzleti úton tartózkodott Moszkvában. Korábbi orosz közlés szerint a halálos áldozatok között 12 külföldit azonosítottak kedd reggelig: egy-egy németet, olaszt, franciát, szlovákot, szerbet, magyar állampolgársággal is rendelkező brit állampolgárt, valamint három tádzsikot, két moldovait és egy üzbéget.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Toplista: ezek most Európa legkelendőbb új autói

Toplista: ezek most Európa legkelendőbb új autói

Holtan találtak egy idős nőt Hegymegen

Holtan találtak egy idős nőt Hegymegen

„Tökéletes digitális oktatatást lehet csinálni akár eszköz nélkül is”

„Tökéletes digitális oktatatást lehet csinálni akár eszköz nélkül is”