szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Előkerült Tripoliban egy márciusban eltűnt amerikai író.

Előkerült egy márciusban eltűnt amerikai Tripoliban. A 32 éves Matthew VanDyke szerdán telefonált Baltimore-ban élő édesanyjának. Elmondása szerint a líbiai fővárosban, az Abu Szalim-i börtönben egy magáncellában raboskodott mindeddig, s rabtársai segítettek megszökni neki. Tripoliban továbbra is káosz uralkodik. A fővárosért vívott harcok három napja alatt több mint 400 ember vesztette életét, több mint kétezren pedig megsebesültek. Kadhafi emberei még szerdán is ágyúzták a városközpontot, fő erősségük az Abu Szalim negyed, ahol orvlövészek rejtőzködnek az épületek tetején. A felkelők azt állítják, hogy Líbia területének 95 százaléka van az ellenőrzésük alatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tóta W.: A Budapest Bank fosztogatói

Tóta W.: A Budapest Bank fosztogatói

A Fidesz alkalmatlanságának emlékműve: a szaladó Gulyás Gergely

A Fidesz alkalmatlanságának emlékműve: a szaladó Gulyás Gergely

Már a Netflix is a TikTokot másolja

Már a Netflix is a TikTokot másolja