szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

"Ha becsukom a szemem, akkor lent vagyok a víz alatt, úgyhogy inkább be se csukom" - mondta a darányi tanárok horvátországi balesetének súlyos sérültje.

Irtózatos élményként írta le a történteket a darányi tanárok horvátországi balesetének súlyos sérültje, aki elsőként az MTI-Hírcentrumnak nyilatkozott.

"Ha becsukom a szemem, akkor lent vagyok a víz alatt, úgyhogy inkább be se csukom" - mondta el Bereczkiné Pavelka Jolán telefonon a Magyar Televízió szerda esti híradójában.

A Somogy megyei darányi iskola tantestületének tagjai csapatépítésen voltak Horvátországban, és kedden hazafelé tartottak, amikor az egyik autó letért az útról, és Pag sziget egyik sólepárló tengeröblébe zuhant. A kocsiban négyen ültek, Bereczkiné Pavelka Jolán súlyos sérüléseket szenvedett, őt jelenleg is a zadari kórház intenzív osztályán ápolják, és valószínűleg csütörtökön engedik haza. 

A másik három tanár könnyebben sérült meg, ők nem szorultak kórházi kezelésre. A tanárok balesete miatt elmarad Darányban a csütörtökre tervezett tanévnyitó.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
1100 magyar katona volt koronavírusos

1100 magyar katona volt koronavírusos

Trump is jóváhagyta, Biden átveheti az elnökséget

Trump is jóváhagyta, Biden átveheti az elnökséget

Enyhítés kezdődik Franciaországban

Enyhítés kezdődik Franciaországban