szerző:
MTI

Gázrobbanásban összeomlott hétfőn egy háromemeletes gyár a pakisztáni Lahorban, három ember meghalt, tucatnyian a romok alá szorultak - közölték a mentőalakulatok képviselői.

A gyár teljesen összeomlott, akárcsak két szomszédos épület. A hatóságoknak súlyos nehézséget okoz a nagy méretű és teljesítményű mentőeszközök helyszínre szállítása, mert azok nem férnek el a szűk utcákban.

Karamat Ali, a kormányzati mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy 13 embert sikerült élve kimenteni a romok alól. Tizenhét nő és negyvenöt férfi dolgozott az állatorvosi eszközöket előállító gyárban.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!