szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Több mint száz ember megsebesült pénteken az örmény fővárosban egy pártrendezvényen, mert az egyik résztvevő égő cigarettát tartott egy léggömbhöz, s ez robbanássorozatot idézett elő, felrobbant a jelenlévőknek kiosztott többi luftballon is.

A kormányzó Örményország Köztársasági Pártja Jereván központi terén tartott nagygyűlést, amelynek résztvevői léggömböket kaptak. Ezek egyikét robbantotta fel egy könnyelmű demonstráló, s a robbanássorozat nyomán több mint száz embert kellett kisebb égési sérüléssel kórházba szállítani. A baleset ellenére a köztársasági pártot vezető Szerzs Szargszján államfő elmondta beszédét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!