szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nyolc barátja volt Franciaország első női igazságügy-miniszterének, amikor megfogant most 3 éves lánya, köztük állítólag a spanyol miniszterelnök és Nicolas Sarkozy egyik testvére. Rachida Dati szeretné kideríteni, ki a gyerek vér szerinti apja - adta hírül a Daily Mail.

Nyolc szeretője volt egy időben Rachida Datinak, Franciaország első női igazságügy-miniszterének. A 47 éves, szemrevaló politikus most nem tudja, ki az apja 2008-ban fogant lányának, Zohrának - adta hírül a Daily Mail hétfőn.

Az apaság kérdése komoly botrányt kavart, így derült fény a volt miniszter intenzív szerelmi életére. Az egyik jelölt Dominique Desseigne multimilliomos, aki azonban nem hajlandó DNS-vizsgálatnak alávetni magát, hiába követelte ezt Dati a bíróságon.

©

A férfi ráadásul a Le Monde magazinjának azt állította: ő csak egy volt a sok közül, akivel abban az időben kalandja volt Rachida Datinak, aki 2009-ig vitte a miniszteri tárcát. A milliomos ügyvédjei arra utaltak, írott bizonyítékuk van arra, hogy nem kevesebb, mint nyolc férfit boldogított akkoriban a politikusnő.

A nyolc szerető között volt egy tévés személyiség, egy miniszter, José María Aznar spanyol miniszterelnök, egy vezérigazgató, Nicolas Sarkozy elnök egyik testvére, a katari államügyész és egy luxusbirodalom örököse.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A digitalizáció alapjaiban változtatja meg a könyvelői szakmát

A digitalizáció alapjaiban változtatja meg a könyvelői szakmát

Nagy Blanka otthagyta a Momentumot

Nagy Blanka otthagyta a Momentumot

Videó: Tankokkal vontatták vissza a kényszerleszállást végrehajtó repülőt Oroszországban

Videó: Tankokkal vontatták vissza a kényszerleszállást végrehajtó repülőt Oroszországban