szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A milánói fellebbviteli bíróság szerdán elvetette Silvio Berlusconi kérelmét a volt feleségének fizetett asszonytartás összegének csökkentésére.

Az ítélet értelmében Berlusconinak továbbra is havi 3 millió eurót kell fizetnie Veronica Lariónak. A bíróság nem csökkentette a felére a volt feleségnek első fokon 2012 végén megítélt összeget. Az összesen évi 36 millió euró tartásdíj ellen Berlusconi márciusban fellebbezett. 

Berlusconi és Lario három gyermekük megszületése után 1990-ben házasodott össze. Berlusconinak ez volt a második házassága. 

Az Olaszországban a válást megelőző különélést Lario kérelmezte 2009-ben, miután az akkori kormányfő Berlusconi megjelent egy nápolyi lány, Noemi Letizia 18. születésnapján. 

Az asszonytartásért cserébe Lario elhagyta a lombardiai Macherióban levő családi villát. Jelenleg Svájcban él.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A tetthelyen hagyta a kutyáját, lebukott az ináncsi betörő

A tetthelyen hagyta a kutyáját, lebukott az ináncsi betörő

Totálisan kirabolták, de jelen van az 1956-os Intézet

Totálisan kirabolták, de jelen van az 1956-os Intézet

A Jobbik végrehajtást indított a Magyar Nemzet ellen

A Jobbik végrehajtást indított a Magyar Nemzet ellen