szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fegyvertelen férfit lőttek hátba los angelesi rendőrök egy elő adásban közvetített autósüldözés végén - számolt be az Origo.

A rendőrök ittas vezetés gyanúja miatt akartak igazoltatni egy férfit, aki nem állt meg, ezért utána eredtek – írja a Gawkerre hivatkozva az Origo. Az 51 éves férfi végül autójával, egy Corvettel nagy sebességgel egy másik autóba csapódott, annak utasa könnyebben megsérült.

Ezek után a sofőr kiszállt a sportautóból, és bizonytalan léptekkel elindult a járda felé, közben elkezdte felemelni a kezeit. Ekkor dördültek a halálos lövések.

A helyi rendőrfőkapitány szerint az első rendőr babzsák lőszerrel lőtte meg a gyanúsítottat, a többiek a lövés hangjára reagálva kezdte el éles lőszerrel lőni.

Az még nem tisztázott, hogy valóban ittas volt-e a férfi, egy barátja szerint viszont skizofréniában szenvedett, a belső hangoktól, a helikopter fényeitől és a rendőröktől ijedhetett meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Óránként frissülő pollentérképpel segít az allergiásoknak az Emmi

Óránként frissülő pollentérképpel segít az allergiásoknak az Emmi

Az EU megint ad egy csomó pénzt a koronavírus elleni harcra

Az EU megint ad egy csomó pénzt a koronavírus elleni harcra

Kamala Harris lesz Joe Biden alelnökjelöltje

Kamala Harris lesz Joe Biden alelnökjelöltje