szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Las Vegasban egy pizzériában és egy hipermarketben lövöldöz9tt vasárnap egy nő és egy férfi. A pár két rendőrt és egy civilt lőtt le, végül magukkal is végeztek.

Lőfegyverrel megsebesített két rendőrt egy Las Vegas-i pizzériában vasárnap egy nő és egy férfi, ezután a támadók bementek egy hipermarketbe, ahol lelőttek egy embert, majd nyilvánvalóan egy előre megbeszélt terv alapján öngyilkosságot követtek el - közölte a helyi rendőrség.

A két rendőr, aki éppen ebédelt, amikor súlyosan megsebesítették őket, később belehalt sérülésébe.

A két támadó közül az egyik azt kiabálta a pizzériában: "Forradalom!". Az étteremből átmentek az utca másik oldalán lévő Walmart hipermarketbe, ott agyonlőttek egy embert - akivel kapcsolatban a rendőrség nem közölt semmit -, majd az áruház hátuljába mentek, és maguk ellen fordították a fegyvert. Egyelőre nem lehet tudni a támadók tettének indítékát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tíz évvel a japán cunami után ismét járni kezdett egy buddhista templom órája

Tíz évvel a japán cunami után ismét járni kezdett egy buddhista templom órája

Több régióban is elfogyott a vakcinatartalék Olaszországban

Több régióban is elfogyott a vakcinatartalék Olaszországban

 Valószínűleg ön is rossz hőfokon mossa a ruháit

Valószínűleg ön is rossz hőfokon mossa a ruháit