szerző:
hvg.hu

Egy pakisztáni migráns próbálta kétségbeesésében felakasztani magát egy lámpaoszlopra, de végül megakadályozták.

Egy pakisztáni férfi megpróbálta felakasztani magát egy közműoszlopra a Görögországhoz tartozó Leszbosz szigetén, ahol több ezer társával együtt rekedt.

A férfi szerdán egy migránsok által tartott demonstráción mászott fel az oszlopra a menekülteknek létrehozott regisztrációs központban, majd megpróbálta felkötni magát rá. Egy társa akadályozta meg öngyilkosságában, aki a lábát átfogva tartotta a férfit, akit végül leszedtek az oszlopról.

©

Március végén a görög-macedón határon Idomeninél egy lezárt határok miatt ott rekedt migráns kétségbeesésében felgyújtotta magát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!