szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az orvos hat emberrel végzett, valószínűleg az ápolónője segített neki. A férfit a nyugat-indiai Maharástra szövetségi állam egyik városában vették őrizetbe.

A rendőrség egyik szóvivője kedden azt mondta: az orvos bevallotta, hogy öt nőt és egy férfit megölt. Közülük többen a nyugat-indiai Mumbaitól 230 kilométerre délre fekvő Vai városában tűntek el az elmúlt években.

A szóvivő hozzátette: a gyilkosságok indítéka egyelőre ismeretlen, mert az orvos a kihallgatáson egymásnak teljesen ellentmondó információkat adott a nyomozóknak.

Padmakar Ganvat, az ügyön dolgozó egyik rendőr a The Straits Times című szingapúri lap szerint úgy nyilatkozott, hogy a rendőrség négy holttestet talált az orvos házában és egyet a kertjében.

A lap szerint a hatóságok őrizetbe vették a férfi ápolónőjét is azzal a gyanúval, hogy segédkezett a gyilkosságok végrehajtásában.

Egyelőre nem világos, hogy az áldozatok milyen viszonyban álltak az indiai sajtóban csak Doktor Halál néven emlegetett orvossal.

Indiai sajtóorgánumok arról számoltak be, hogy utolsó áldozatát egy teljesen ismeretlen gyógyszer túladagolásával küldte a halálba, miután a nő megfenyegette, hogy a rendőrséghez fordul az orvos által elkövetett egyik korábbi gyilkosság miatt.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szinte újként árulnak egy hamarosan oldtimer, szupergyors Jaguar XJ220-at

Szinte újként árulnak egy hamarosan oldtimer, szupergyors Jaguar XJ220-at

Ez volt a mianmari tüntetések eddigi legvéresebb napja

Ez volt a mianmari tüntetések eddigi legvéresebb napja

Hatalmas fénycsóva húzott el az égbolton Angliában

Hatalmas fénycsóva húzott el az égbolton Angliában