szerző:
hvg.hu

Az állat gazdájának nem tűnt fel, milyen rossz állapotban van, a közösségi oldal látogatóinak annál inkább.

Tíz évre eltiltották a lótartástól azt a brit hölgyet, akit egy a lovával készült selfie buktatott le - számolt be a The Telegraph. A képen Charlotte McPherson egy csontsoványra fogyott korábbi versenylóval pózolt. Ez alapján állatvédők jelentették fel még tavasszal.

A fogyást a ló testében felszaporodó paraziták okozták, mivel McPherson elmulasztotta a féregtelenítést. Az is kiderült a vizsgálat során, hogy a túlsúlyos hölgy rendszeresen meg is ülte az állatot, ami további szenvedést okozhatott. Az állatvédők szerint a ló hamarosan elpusztult volna, ha nem kezdik meg a kezelését.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!