szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Videó is van a törökországi orosz nagykövetet ért hétfői támadásról. Az amatőr felvételen az látható, amikor a kiállításmegnyitón beszédet mondó Andrej Karlov összecsuklik, majd mögötte egy férfi üvöltözik, fegyverrel a kezében.

A fegyveres támadót lefotózták a helyszínen, közvetlenül azután, hogy a nagykövetre lőtt. Az utolsó hírek szerint a diplomata életét nem tudták megmenteni, támadóját pedig a helyszínen lelőtték.

Lelőtték Oroszország törökországi nagykövetét

Hillary Clintonra a legújabb adatok szerint 65,5 millió amerikai szavazott, s ezzel a női elnökjelölt megelőzött minden korábbi fehér férfi indulót. Az egyetlen elnökjelölt, akire ennél is többen szavaztak, az Barack Obama volt, aki 2008-ban 69,3 millió szavazatot gyűjtött.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!