szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Segítsen megalkotni a magyar verziót!

America first, azaz "Első Amerika" - hangzik Donald Trump jelmondata, de ki legyen a második?

Először egy holland paródia jelent meg, amelyben a Zondag met Lubach nevű szatírikus műsor készítői rövid klipben indokolták meg, miért ajánlják Trump figyelmébe az országukat. A vicces videó természetesen Trump agyonműveltnek semmiképpen sem mondható stílusát utánozza, "hogy ő is megértse", miről van szó.

"Nekünk vannak a legjobb szavaink. Minden más nyelv hibás" - hangzik el például a holland videóban.

A buliba hamarosan beszállt egy svájci esti szórakoztató műsor is. "Mi rosszul bánunk a nőkkel. Imádni fogja! 1971-ig nem is engedtük őket szavazni. Néhány helyen 1990-ig. A civil jogaiknál fogva markoljuk meg őket. És ők megengedik ezt nekünk" - hangzik el a videóban.

Miután több országból is csatlakoztak a kezdeményezéshez, elindult a videókat összegyűjtő oldal is, az Everysecondcounts.eu. Cikkünk írásakor már hét ország ajánlja magát fergeteges viccekkel Trump figyelmébe.

Ha van ötlete, hogy milyen tartalomnak kellene feldobni a Trumpnak Magyarországot ajánló videót, akkor ne tartsa vissza magát, írja meg nekünk az [email protected] email címre. Köszönjük!

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Antitest-terápia segíthetett egy koronavírusos gorillának

Antitest-terápia segíthetett egy koronavírusos gorillának

Halálos gázolás Rákosrendezőnél

Halálos gázolás Rákosrendezőnél

Akár húsz évet is kaphat a vakcinákat károsító amerikai gyógyszerész

Akár húsz évet is kaphat a vakcinákat károsító amerikai gyógyszerész