szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szakmai ártalom lehet az amerikai elnöknél: boldog-boldogtalannal kezet fog. Öltönyös partnere nem vette a lapot, csak fontos megbízatása lebegett a szeme előtt: neki most itt az utat kell mutatnia, nem Donald Trumppal barátkoznia.

A most előkerült minivideó feltépte a még alig behegedt sebeket. A múlt héten Emmanuel Macron francia elnök leckéztette meg kissé Trumpot a brüsszeli NATO-csúcstalálkozón. Az alábbi, igen hatásos videón az új francia államfő szembesétál az állami vezetők tömegével, és bár látszólag az amerikai elnök elé siet, aki már nyúlna is felé, inkább Merkelhez kanyarodik, és Trump végül csak a harmadik negyedik, akit üdvözöl. Macron ráadásul visszaadja Trump híres, berántós kézfogását is. Neverforget:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!