szerző:
hvg.hu

Trump most a londoni merénylettel kapcsolatban csillantotta meg éles eszét.

Donald Trump vasárnap hajnalban is valamelyik kábelcsatornára ébredt, és magvas gondolatait azonnal világgá is kürtölte a Twitter segítségével. Legutóbb azt írta London kapcsán:

"Do you notice we are not having a gun debate right now? That's because they used knives and a truck!" Avagy magyarul: "Észrevettétek, hogy senki sem kezd a fegyvertartás szigorításáról vitázni? Ez azért van, mert késeket és egy teherautót használtak!"

Igen. Az Egyesült Államok elnöke ezt az értelmetlenséget tette közzé. Vagy csak mi nem értjük a logikai ívet? Egy felhasználó végül azt felelte neki: Ez inkább azért van, te idióta, mert a fegyvertartás szigora miatt nem jutottak a merénylők lőfegyverhez.

Talán Trump azt is hamarosan észreveszi, hogy az ő politikájáról sem vitatkozik érdemében senki, mert zavarodott gondolatokon túl nem szolgált még semmivel.

Ceterum censeo: Covfefe!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!