szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A legmagasabb szintű szópárbaj, harci gépekkel nyomatékosítva

Az Egyesült Államok harci repülőgépeket küldött az Észak- és Dél-Korea közötti határ legészakibb pontjára; a Pentagon szerint ebben az évezredben még nem repültek amerikai  gépek ilyen közel a kommunista államhoz.

©

Az amerikai gépek demonstratív mozgása nyilvánvaló válasz Ri Jong Ho észak-koreai külügyminiszternek az ENSZ-ben mondott beszédére, amely egyenesen elkerülhetetlennek nevezte az USA elleni észak-koreai rakétatámadást. Trump amerikai elnököt megalomán, önelégült, zavart embernek nevezte, és azt mondta: neki kell majd viselnie a felelősséget az ártatlan amerikaiak haláláért.

Ma hajnali Twitter-válaszában Trump ismét a "Kis Rakétaembernek" titulálta Kim Dzsong Un észak-koreai diktátort

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Most a biciklis szabálytalanságokról csinált videót a rendőrség

Most a biciklis szabálytalanságokról csinált videót a rendőrség

A Bentley felfrissítette a világ leggyorsabb divatterepjáróját, a biturbó W12-es Bentaygát

A Bentley felfrissítette a világ leggyorsabb divatterepjáróját, a biturbó W12-es Bentaygát

Itt a raktárkoncertes zenekarok listája

Itt a raktárkoncertes zenekarok listája