szerző:
hvg.hu

Vajon erre mit lép a Tv2?

Amióta Emmanuel Macront francia államfővé választották tavaly tavasszal, előszeretettel mutatkozik az EU-csúcsokon Angela Merkel német kancellárral. A mostani brüsszeli találkozóra érkező vezetők közös sajtónyilatkozata közben azonban másra is figyelmesek lehettünk azon túl, hogy Paolo Gentiloni olasz kormányfő is csatlakozott hozzájuk: Macron már a kezét is úgy tartja, mint Merkel.

©

Azt, hogy ennek mi a jelentése, egy két évvel ezelőtti tévériportból tudhatta meg a tudatlan magyar tévénéző. Az Andy Vajna tulajdonában levő Tv2 akkor közölt egy leleplező anyagot arról, hogy a német kancellár és Theresa May brit kormányfő is a világuralomra törő illuminátus rend tagja, amit éppen kéztartásuk bizonyít. Az akkori műsorban megszólalt a Hihetetlen magazin szerkesztője, aki szerint ha két illuminátus találkozik, akkor már a kézfogásukról tudják, hogy a másik szintén a rend tagja.

Kedves Emmanuel, üdv a klubban!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!