szerző:
hvg.hu

Karen McDougal egykori Playboy-modell megállapodott az American Media (AMI) nevű céggel, s így most már szabadon beszélhet a Donald Trump amerikai elnökkel folytatott állítólagos korábbi viszonyáról.

Az AMI-val kötött új megállapodásra azért volt szükség, mert egy korábbi alku értelmében McDougal 150 ezer dollárért eladta a sztorit az AMI-nak, ami gyakorlatilag azt jelentette, hogy hallgatási kötelezettséget vállalt. A megállapodás felbontását McDougal kérte egy hónappal ezelőtt, s arra hivatkozott, nem gondolta, hogy a 150 ezer dolláros díj azt jelenti, hogy büntetést kell fizetnie, ha másnak is beszélt szerelmi kalandjáról.
A BBC beszámolója szerint a modell megtarthatja a 150 ezer dollárt, viszont, ha másnak is eladja a sztorit, akkor 75 ezer dollárt kel fizetnie az AMI-nak. 


McDougal azt állítja, hogy tíz hónapig tartó kapcsolata volt korábban Trumppal, nem sokkal az után, hogy megszületett a jelenlegi elnök Barron nevű fia. A Playmate korábban már bocsánatot kért Melania Trumptól, az elnök feleségétől.

Az elnök – csakúgy, mint más állítólagos félrelépéseit – a McDougallal folytatott viszonyt is tagadja.
Trump egyik ügyvédje, korábban a Stormy Daniels néven ismertté vált pornószínésznőnek fizetett 130 ezer dolláros hallgatási díjat. Míg a nő azt állítja, viszonya volt Trumppal, az elnök állítólag azt sem tudja, miért fizetett ügyvédje a színésznőnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!