szerző:
hvg.hu

A videón látható medve egyre jobban megvadul, miután kölykei egy szemetes konténer foglyai lettek.

A vasárnap hajnali tusnádfürdői medvetámadás egyik áldozata már beszélt róla egy délelőtti videóban, hogy az anyamedve azért válhatott agresszívvé, mert a bocsa beleesett egy szemetes konténerbe. Most már videó is van arról, ahogyan a medve és egyik mellette maradt bocsa kétségbeesetten térülnek-fordulnak a konténerek körül, amelyekből a bocsok üvöltése hallatszik.

A Vadkárok Székelyföldön című oldalra felrakott videóhoz annyi kommentárt fűztek, hogy a medve három bocsos volt, és kettő ragadt az egyébként medvebiztos kukában. És hogy ez a medve támadott meg egy férfit a vasútállomás környékén.

A két megtámadott férfi kórházba került, egyiküket meg is kellett műteni, mert a medve olyan súlyos sérüléseket ejtett rajta a karmaival.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Élet+Stílus

Videó: Olyan medvével találkoztunk Erdélyben, hogy meg kellett zabálni

Nem menekült az autóktól, és lényegében modellt állt a fotózáshoz az a medve, amellyel a hvg.hu Tusnádra utazó stábja találkozott a Szent Anna-tó közelében, és amely vélhetően abban bízott, hogy dobnak neki az emberek valami ennivalót. Persze, eszébe ne jusson senkinek közel menni hozzá, mi sem tettük.

Megszavazták: vége a lakástakarékok állami támogatásának

Megszavazták: vége a lakástakarékok állami támogatásának

Egy diák volt a kercsi gyilkos

Egy diák volt a kercsi gyilkos

Fegyverkezik az Orbán-kormány

Fegyverkezik az Orbán-kormány

"Fatális hiba nem megszavazni a Mártát" - durva hétvége elé néz az LMP

"Fatális hiba nem megszavazni a Mártát" - durva hétvége elé néz az LMP

A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont

A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont

Egy nap, két hír és egy furcsa érzés

Egy nap, két hír és egy furcsa érzés