szerző:
hvg.hu

Még nem tudni, hogy pontosan mi volt a lövöldözés kiváltó oka, de a rendőrség őrizetbe vett egy embert.

Legalább négy ember meghalt egy kövöldözésben Kanadában, a Montrealtól keletre fekvő Fredericton városában - írja a BBC. A rendőrség később azt közölte, a négy halálos áldozat közül ketten rendőrök voltak.

A helyi rendőrség azt kérte a helyiektől, hogy kerüljék el a környéket és zárkózzanak be. A CTV Atlantic újságírója, Nick Moore a helyszínről egy olyan videót is posztolt a Twitterre, amelyen egy lövés is hallatszik.

A helyi rendőrség a Twitteren azt közölte, hogy egy embert őrizetbe vettek, de a helyszínt továbbra is lezárva tartják a helyszínelés miatt. Később azt is közölték, hogy az őrozetbe vett ember is súlyos sérüléseket szenvedett.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!