szerző:
hvg.hu

A csempészek megpróbálták lerázni a hatóságokat, majd jobb híján partra szálltak ,és bemenekültek a dzsungelbe.

Látványos üldözési jelenet zajlott a napokban Mexikó partjainál: a mexikói haditengerészet egy kis csónakot vett üldözőbe, amelyen információik szerint kokaint csempésztek. A csempészek – miután észrevették, hogy a hatóságok helikopterrel üldözőbe vették őket – menekülni próbáltak.

A kis hajó végül egy strandon kötött ki mintegy száz mérföldnyire Acapulcótól, utasai pedig – jobb híján – bemenekültek a dzsungelbe. A haditengerészek csak egy gyanúsítottat tudtak elfogni, őt azonnal őrizetbe vették. A kis hajón csaknem két tonna kokaint találtak.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Itthon

Trükkös kokaincsempészeket ítéltek el - videó

Elsőfokú ítéletet hoztak annak a társaságnak az ügyében, akik a vád szerint autóalkatrészekbe, például sebességváltóba rejtve, több alkalommal szállítottak Magyarországra nagy mennyiségben kokaint.