szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy moszkvai környéki kastélyban gyűltek össze Oroszország legismertebb boszorkányai, hogy varázslattal segítsék Vlagyimir Putyin orosz elnököt.

A több tucatnyi boszorkány megalkotta az „Erő körét”, s a középen álló vezérboszorka, Aljona Poljin különféle varázslatokat olvasott fel, hogy sikeres legyen az államfő politikája. És természetesen az ellenségek is megkapták: az „Erő köre” háromszorosan is elátkozta a Kreml ura ellen szegülőket.

A körben állók többször is elmagyarázták a jelen lévő újságíróknak, hogy azért mondanak varázsaltokat Putyinért, mert azt akarják, az egész ország sőt az egész világ sora jobbra forduljon, s ami jó Putyinnak, az jó Oroszországnak, s egy erős Oroszország jobbá tudja tenni az egész világot. Az államfő népszerűsége egyébként csökkenőben van, egy közelmúltban közzétett felmérés szerint az oroszok 38 százaléka véli úgy, hogy Putyin jól végzi a dolgát.

 

Oroszországban népszerűek a különféle, gyógyítók, varázslók és médiumok, a statisztikák szerint legalább 800 ezren foglalkoznak ilyen „tudományokkal”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Még két napig lehet elküldeni az szja-s sms-eket a NAV-nak

Még két napig lehet elküldeni az szja-s sms-eket a NAV-nak

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Büszke kommunista a spanyol kormányfőhelyettes

Büszke kommunista a spanyol kormányfőhelyettes