szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Trump elnök egykori tanácsadója, Gorka Sebestyén most Mike Pompeo amerikai külügyminiszter környezetében tűnt fel, a magyar származású politológus a miniszter gépével szelfizett, majd azt feltette közösségi oldalára.

„Nem pont az Air Force One, de majdnem” – írta a fénykép mellé, amelyről az is kiderült, hogy Gorka elkíséri Pompeót európai körútjára, melynek során egyebek mellett Olaszországot, Görögországot, Észak-Makedóniát és Montenegrót is meglátogatja. Azt nem tette hozzá, hogy most nem tanácsadóként, hanem újságíróként kíséri a minisztert: Gorka egy rádióműsort vezet a Salem Radio Networkben.

Gorka  2017 elejétől nyárig volt a Fehér Ház egyik helyettes tanácsadója, a poszthoz az ismert szélsőjobbos médiaguru, Steve Bannon segítette őt hozzá. Amikor Bannonnak távoznia kellett, Gorka lábára is útilaput kötöttek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Halálra gázoltak egy férfit, aki az M3-as autópályán gyalogolt

Halálra gázoltak egy férfit, aki az M3-as autópályán gyalogolt

Elkóborolt kutyákat mentettek az M0-ás közepéről

Elkóborolt kutyákat mentettek az M0-ás közepéről