szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

13-17 éves gyerekek küldtek egymásnak a dark webről származó felvételeket.

Beazonosították az olasz hatóságok azt a 20 tinédzsert, akik gyerekpornót, és a dark webről származó, öngyilkosságot és csonkításokat mutató videókat osztottak meg egymással - írja az ABC.

A rendőrséget az egyik 15 éves fiú anyja értesítette, aki megtalálta a felvételeket a fia telefonján. A rendőrség szerint a 13-17 éves fiatalok számos felvételt küldtek egymásnak WhatsAppon, Telegrammon és más üzenetküldő szolgáltatáson keresztül. A rendőrség folytatja a nyomozást, hátha mások is a látókörükbe kerülnek.

(via 444)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gáspár Máté: Felhergel a sunyiság, a megalkuvás

Gáspár Máté: Felhergel a sunyiság, a megalkuvás

Megvan, hova szökött a korrupcióval meggyanúsított spanyol király

Megvan, hova szökött a korrupcióval meggyanúsított spanyol király

A Balaton Európa legbiztonságosabb tava

A Balaton Európa legbiztonságosabb tava