szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hollandiában egy elszabadult metrószerelvény kiütötte a bakot a végállomáson, és továbbhajtott. Egy szobor állította meg.

Egészen bizarr, de szerencsés kimenetelű baleset történt vasárnap éjjel a rotterdami metróhálózat egyik megállójában. Az észak-déli vonal déli, De Akkers nevű végállomására 0 óra 30 perckor érkező szerelvény kiütötte a vágány végénél felállított bakot, és kicsúszott az állomásról.

Csak azért nem zuhant az épületet körülvevő medencébe, mert a vágány végében áll Maarten Struijs szobrászművész bálnafarkakat ábrázoló alkotása, amely megtartotta az első kocsit.

©

A baleset idején a szerelvényben már csak a vezető tartózkodott, aki csodával határos módon megúszta a történteket. Csak elővigyázatosságból vitték kórházba.

Azt még vizsgálják, hogy miért következhetett be a baleset.

A hatóságok hétfő délelőttig nem tudták leemelni a szoborról a szerelvényt.

(NLTimes)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiderült, mi okozta az orrfacsaró bűzt Budán a múlt héten

Kiderült, mi okozta az orrfacsaró bűzt Budán a múlt héten

SZFE: Alkalmatlan az Ódry Színpad pótlására az Uránia szakemberek szerint

SZFE: Alkalmatlan az Ódry Színpad pótlására az Uránia szakemberek szerint

Az olasz maffiának aranyat ér a járvány

Az olasz maffiának aranyat ér a járvány