szerző:
MTI

Egy kamion és egy autó ütközz a 84-es úton a határhoz közel, ezért a Sopron és Kelénpatak közti határátkelőt is le kellett zárni egy időre.

Kamion és személyautó ütközött a 84-es úton, nem messze a határtól. A műszaki mentés idejére szünetel a határátlépés Sopron és az ausztriai Kelénpatak (Klingenbach) között – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A forgalmat a Fertőrákos és Szentmargitbánya (Sankt Margarethen) közötti határátlépési pont felé terelik.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. honlapja szerint nagy a torlódás a szakaszon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!