szerző:
hvg.hu

Vajon mit gondolt ez a buszsofőr, aki a Szabadság híd pesti hídfője közelében, az alsó rakparton próbált meg megfordulni?

A csütörtökön készült videót a Közlekedésünk moslékjai című nyilvános Facebook-csoportba töltötték fel, ahol a posztoló azt is leírta, hogy a sofőr 12 percen keresztül gépészkedett, mire végre a kívánt irányba állította a buszt.

Akadt olyan rádiócsatorna, amely be is mondta, hogy abban az időben az alsó rakparton torlódás alakult ki. Ez volt az oka.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Közlekedés

Fotók: Teljesen lebénította a Margit hidat egy keresztbe fordult busz

Keresztbe fordult egy BKV-busz az amúgy is leterhelt forgalmú Margit hídon, a sofőr korábban koccanásos baleset részese volt a Széll Kálmán térnek, amit nem vett észre, így arra kérte a menetirányító diszpécser, hogy álljon ki a forgalomból, ám szabálytalanul a hídon akart megfordulni. Az eset körülményeit a BKV Zrt. vizsgálja.