hvg.hu Itthon

Bőkezűen áldoztak személyi fejlesztésre és pszichológusokra az Emminél

Összesen 18 millió forintért foglalkoztak pszichológusok az Emberi Erőforrások Minisztériumának dolgozóival – derül ki a kormány.hu-ra feltöltött szerződésekből. A tárca két megállapodást kötött összesen négy hónapra egy céggel, hogy közreműködjenek személyi fejlesztési célok meghatározásában. A tárca szerint azért kellettek a pszichológusok, hogy megtalálják a minisztériumi dolgozók számára a legmegfelelőbb munkaköröket, és végül „csak” 13 milliót költöttek erre – hangzott el a keddi RTL Híradóban.

hvg.hu Itthon

Bojkottálja Simicska rádióját az Emmi?

A Lánchíd Rádió az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult. Volt, hogy a minisztérium az interjú közepén tiltotta le a beszélgetést – közölte a szerkesztőség.

Dercsényi Dávid Itthon

Balog Zoltán kitüntette Wolf Katit és a HVG-címlapért perlő, Pride-ellenes exképviselőt

Érdekes társaságot tüntetett ki a kormány emberbaráti, szociális tevékenységéért: többek közt az utóbbi idők legalantasabb kampányába aktívan beszálló Professzorok Batthyány Körének elnökét, a pécsi vízművek fideszes visszaszerzése idején a város jogi képviseletét ellátó ügyvédet, egy melegfelvonulás-ellenes, a HVG címlapját beperlő volt fideszes képviselőt. És további, a kormánytól nem túl messze álló személyeket. Több díjon is érződik, a fideszes kapcsolatok nem jelentettek hátrányt az odaítélésnél.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk