MTI Gazdaság

Öt év alatt 62 százalékos bérmelést akarnak a szociális ágazatban

A következő két évben további 33 százalékos béremelés lesz a szociális ágazatban, így 2013-hoz képest 2018-ra 62 százalékkal emelkednek a bérek - mondta Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.

hvg.hu Itthon

Bőkezűen áldoztak személyi fejlesztésre és pszichológusokra az Emminél

Összesen 18 millió forintért foglalkoztak pszichológusok az Emberi Erőforrások Minisztériumának dolgozóival – derül ki a kormány.hu-ra feltöltött szerződésekből. A tárca két megállapodást kötött összesen négy hónapra egy céggel, hogy közreműködjenek személyi fejlesztési célok meghatározásában. A tárca szerint azért kellettek a pszichológusok, hogy megtalálják a minisztériumi dolgozók számára a legmegfelelőbb munkaköröket, és végül „csak” 13 milliót költöttek erre – hangzott el a keddi RTL Híradóban.

hvg.hu Itthon

Bojkottálja Simicska rádióját az Emmi?

A Lánchíd Rádió az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult. Volt, hogy a minisztérium az interjú közepén tiltotta le a beszélgetést – közölte a szerkesztőség.

Dercsényi Dávid Itthon

Balog Zoltán kitüntette Wolf Katit és a HVG-címlapért perlő, Pride-ellenes exképviselőt

Érdekes társaságot tüntetett ki a kormány emberbaráti, szociális tevékenységéért: többek közt az utóbbi idők legalantasabb kampányába aktívan beszálló Professzorok Batthyány Körének elnökét, a pécsi vízművek fideszes visszaszerzése idején a város jogi képviseletét ellátó ügyvédet, egy melegfelvonulás-ellenes, a HVG címlapját beperlő volt fideszes képviselőt. És további, a kormánytól nem túl messze álló személyeket. Több díjon is érződik, a fideszes kapcsolatok nem jelentettek hátrányt az odaítélésnél.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk