MTI / hvg.hu Itthon

Századvég: tovább erősödött a Fidesz–KDNP

A kormánytól rendszeresen milliárdos megbízásokat kapó kutatóintézet közleménye szerint tovább tudták növelni előnyüket a kormányzó pártok az ellenzékkel szemben az elmúlt egy hónapban.

Windisch Judit Itthon

A „töketlen ellenzék” esélyei számokban

Megnéztük, hogy a győzelemről áradozó, Horváth Csaba MSZP-s politikus szerint "töketlen" ellenzék milyen esélyekkel vág neki a választásnak. Elemeztük az eddig emlegetett forgatókönyvek előnyeit és hátrányait.

hvg.hu Itthon

Nem engedi kimúlni a Fidesz a széthullóban levő MSZP-t

Csillogó szemmel öltötték magukra hétfőn a képzeletbeli szürke kardigánt a kormánypártok megkérdezett képviselői, és kezdtek politológusi elemzésekbe arról, hogy vajon jó-e a Fidesznek Botka László kidőlése vagy sem. A Fidesz elnökségét információnk szerint nem érte váratlanul az MSZP miniszterelnök-jelöltjének bejelentése: bár eddig úgy tűnt, legszívesebben kinyírnák az MSZP-t, valójában muszáj lélegeztetőgépen tartaniuk az ellenfelet.

Tamás Gáspár Miklós Itthon

TGM: A Jobbik-kérdés

Nem az a kérdés, hogy miből telik a Jobbiknak óriásplakátokra, hanem az, hogy mi áll azokon a plakátokon. Ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy a Jobbikkal való kollaborálást elítélők némelyike megfeledkezik arról az apróságról, hogy ma a Fidesz-KDNP politikája jobbra áll a Jobbikétól.

hvg.hu Itthon

Orbán lesajnálja hazai ellenfeleit, ezért küzd "jobb híján" Sorossal

Nagy ívű, 2030-ig szóló víziót vázolt fel a kormánypárti képviselőknek a Fidesz és a KDNP múlt heti frakcióülésén a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint ha a kormány a helyén maradhat, 13 év múlva Magyarország lehet a régió húzóországa. A demográfiai gondokra "minőségi családtervezés" a válasz, Soros György pedig gyakorlatilag „jobb híján” lett főellenség, a hazai palettán ugyanis nincs senki, akitől meg kellene védeni az országot.

hvg.hu Itthon

Velencén melegíti újra a káposztát a Fidesz és a KDNP

Szerda este kezdődik a kormánypárti frakciók háromnapos évadnyitó frakcióülése. Ezúttal Velencén vitatják meg az új parlamenti idény témáit, de értekeznek természetesen a kampányról és a közelgő választásról is. Na, és még miről?

HVG Itthon

A Fidesznek nincs igazán szüksége a Fidelitasra

Bármennyit is szerepelnek most a hírekben, a Fidelitas erősen meggyengült a kétezres évek közepéhez képest, egy ideje a Fidesznek egyszerűen nincs szüksége rá – áll a HVG hetilap cikkében.

hvg.hu Itthon

Videó: Kutyaszarral és matricákkal üzentek a Fidesznek

Van az a pont, amikor azt gondolom, hogy tényleg elég - mondta el a hvg.hu-nak üzenete lényegét az a férfi, aki kiskutyája után felszedett kis csomagot hagyott az újbudai Fidesz irodájának kilincsén. A pártháznál azért tüntettek, mert a 444.hu egyik munkatársát erőszakkal távolította el a Fidesz munkatársa egy nyilvános lakossági fórumról. A tüntetők teleragasztották a bejáratot üzeneteikkel.

1 2 3 4 5 6 7
22

A címlapról ajánljuk