HVG Itthon

A Fidesznek nincs igazán szüksége a Fidelitasra

Bármennyit is szerepelnek most a hírekben, a Fidelitas erősen meggyengült a kétezres évek közepéhez képest, egy ideje a Fidesznek egyszerűen nincs szüksége rá – áll a HVG hetilap cikkében.

hvg.hu Itthon

Videó: Kutyaszarral és matricákkal üzentek a Fidesznek

Van az a pont, amikor azt gondolom, hogy tényleg elég - mondta el a hvg.hu-nak üzenete lényegét az a férfi, aki kiskutyája után felszedett kis csomagot hagyott az újbudai Fidesz irodájának kilincsén. A pártháznál azért tüntettek, mert a 444.hu egyik munkatársát erőszakkal távolította el a Fidesz munkatársa egy nyilvános lakossági fórumról. A tüntetők teleragasztották a bejáratot üzeneteikkel.

MTI Itthon

Kósa Lajos sunyizza a szentendrei időközit elbukó ellenzéket

Nem teljesen világos eszmefuttatást adott elő a Fidesz frakcióvezetője a szentendrei önkormányzati választásról, amelyet 41 szavazatos többséggel nyert a Fidesz jelöltje. Kósa nem a civilek által állított jelöltet, hanem a mögé bújó ellenzéket nevezte sunyinak, mondván: őket kizárólag a pénz és a hatalom vezérli, illetve csak a gyűlölet és a hatalomvágy tartja össze.

Joó Hajnalka Itthon

Tinilányok kergetik őrületbe a Fidesz kommunikációs guruit

Kihívás elé állították a Fidesz kommunikációs szakembereit is a megváltozott médiafogyasztási szokások, tehát ami pár éve még egy független portál szétzúzásának jelszava volt, az ma húsbavágó kormányzati gond. Nincs jó módszer a választók megszólítására.

Gergely Zsófia Itthon

Mercedes terepjárós tanárokkal poénkodott egy fideszes polgármester

Az elmúlt években akkora fizetésemelést kaptak a tanárok, hogy biztos egyikük Mercedes terepjárója miatt nem tudott parkolni – ezzel viccelődött a 18. kerület fideszes polgármestere, ráadásul pont a pedagógusoknak rendezett karácsonyi eseményen. Az összegyűlt tanárok kiakadtak, Ughy Attila utólag arra hivatkozik, hogy valakitől hallotta a poént, és kölcsönvette, de szerinte az egyébként sem volt bántó.

Joó Hajnalka Itthon

Rogán Antalt nem lepte meg a Népszabadság leállítása

Nem szabad poénkodni vagy kárörvendeni a Népszabadság bezárásán – a hvg.hu információi szerint erre intette a Fidesz és a KDNP képviselőit hétfőn Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője. Az ügyről, úgy tudjuk, Rogán Antal miniszter is beszélt, szerinte tudható, hogy tervezett dolog volt a lap bedöntése.

hvg.hu Itthon

Letelepedési kötvénnyel jöhetnek az ázsiaiak? - Videó

Nem volt egyszerű dolguk a fideszes képviselőknek, amikor meg akarták magyarázni, hogy 1300 migráns letelepítése jobban megváltoztatja az ország etnikai összetételét, mint 3-4 ezer letelepedési kötvényt vásárló külföldié. Lássuk, hogyan boldogultak a feladvánnyal!

1 2 3 4 5 6 7
22
A címlapról ajánljuk