Bejelentkezés  

Hamilton a papírformát hozta, Perez és Alonso robbantott Monzában

Hamilton a papírformát hozta, Perez és Alonso robbantott Monzában

Lewis Hamilton végrehajtott a küldetést a Forma-1-es Olasz Nagydíjon és győzött, de ez közel sem jelentett akkora meglepetést, mint a másik két dobogós, Sergio Perez és Fernando Alonso dobogós helyezése. A mexikói újra varázsolt, míg a spanyol lehetetlen helyzetből szerzett trófeát a tifosi legnagyobb örömére a sebesség templomának számító Monzában.

F1: Csak tíz kör Hollywood

F1: Csak tíz kör Hollywood

A kanadai nagydíj csalódás volt. Nem Hamilton győzelme miatt, és nem is az itt szinte kötelező taktikai zűrzavar elmaradása miatt. Hanem mert a verseny a várt svájci csoki helyett valójában nugát lett. Mogyorót csak nyomokban tartalmazott.

F1: Hunt és a mai Hunterek

F1: Hunt és a mai Hunterek

Monaco gyönyörű, de a forma-1-es futamok, melyek itt már 1950-ben (az első szezonban) is egy korábbi tradícióra épültek, klasszikus értelemben unalmasak. A keskeny, egynyomvonalas, szalagkorlátok közt futó, csiki-csuki pályán előzni ugyanis leginkább a boxutcában lehet. Ettől még ez a 75 másodperc alatt körbeautózható aszfaltcsík a pilóták kedvence.

F1: A férfi, aki ott se volt

F1: A férfi, aki ott se volt

Mugellóban három napig teszteltek - csiszoltak, reszeltek, mértek, analizáltak és legfőképp: gumit koptattak - a Forma-1-es csapatok. Volt pár piros zászlós eset, egy komolyabb kicsúszás és egy "nagyobb a füstje, mint a lángja" eset is. És az volt még, hogy Raikkonen nem volt ott.

F1: Perez kórházban, bizonytalan az indulása

F1: Perez kórházban, bizonytalan az indulása

Agyrázkódással éjszakára kórházban marad Sergio Perez, a Sauber mexikói pilótája, aki súlyos balesetet szenvedett a szombati időmérőn a 62. Forma-1-es autós gyorsasági vb hatodik futamán, a Monacói Nagydíjon.

Perez kedden utazik, Katzirznak nincs törése

Perez Carlos kedden utazik a svédországi kézilabda-világbajnokságon szereplő magyar válogatotthoz, és kiderült, hogy a brazilok ellen hétfőn megsérült Katzirz Dávidnak nincs ujjtörése.

MTI

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X