hvg.hu Világ

Orbán bevédte Trumpot Macronnal szemben?

Egy izraeli újságíró szerint Magyarország blokkolta azt a franciák vezette kezdeményezést, amelyben az Európai Unió elítélte volna az amerikai elnök döntését Jeruzsálem státuszáról.

MTI Világ

Sok ezer heteró is a melegekkel vonult a tel-avivi Pride-on

A városháza becslése szerint körülbelül kétszázezren vettek részt Tel-Avivban a Közel-Kelet legnagyobb büszkeség napi rendezvényein, amelyeket idén tizennyolcadik alkalommal rendeztek meg – jelentette az izraeli közszolgálati rádió.

MTI Világ

Újabb késes ámokfutót lőttek agyon Tel-Avivban

Legalább egy embert megölt és kilencet megsebesített kedden délután Tel-Avivban egy késes ámokfutó, mielőtt agyonlőtték – jelentette az izraeli rendőrség és a belbiztonsági szolgálatok.

hvg.hu Világ

Gépfegyveres alak lőtt szét egy tel-avivi bárt - videó, fotók

A legfrissebb hírek szerint ketten meghaltak, kilencen megsebesültek, miután egy fegyveres szétlőtt egy bárt Tel-Avivban pénteken. A merényletet más volt, mint az elmúlt három hónap gázolásos, késeléses támadásai, a hatóságok nem számítottak rá.

MTI Instant tudomány

Nincs különbség a férfi és a női agy között

Az emberi agy bizonyos részein ugyan felfedezhetőek nemi különbségek, de ritkán fordul elő, hogy az agy csak "férfi" vagy csak "női" sajátosságokat mutat, sokkal inkább ezek keverékeként épül fel – mutatták ki a Tel-Avivi Egyetem kutatói.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk