MTI Világ

Balkáni háború: több ezer eltűntet nem azonosítottak még

Még mindig ezrek várnak a balkáni háborúkban elhunyt családtagjaik azonosítására, és arra, hogy a háborús bűnök elkövetőit felelősségre vonják – derült ki az eltűntek nemzetközi világnapja alkalmából pénteken közzétett nyilatkozatokból.

MTI Világ

Több száz tunéziai fiatal veszhetett a tengerbe

Összesen 250 olyan tunéziait keresnek rokonaik Olaszországban, akik még tavaly indultak el Afrikából Európa felé a tengeren - írta online kiadásában a La Repubblica című olasz napilap. Az olaszországi menekülttáborokban, kórházakban és menhelyeken keresik fiaikat azok a szülők, akik Tunézia római nagykövetsége és a római belügyminisztérium előtt is tüntettek.

MTI Világ

Boszniai háború: tízezer embert még mindig keresnek

Még mindig eltűntként tartanak nyilván tízezer embert Boszniában, 17 évvel a háború után - hangzott el egy szarajevói fórumon csütörtökön, amelyet az eltűntekkel foglalkozó nemzetközi bizottság szervezett.

MTI Világ

Olasz hajóbaleset: megemlékeztek az eltűntekről

Egy hónappal a január 13-án zátonyra futott Costa Concordia tragédiája után az eltűntekről emlékeztek meg Giglio szigetén. Közben második napja tart az óriáshajó üzemanyag tartályainak kiürítése.

MTI Világ

Több száz ember tűnt el a Fülöp-szigeteken

A Fülöp-szigeteki áradások áldozatainak száma a vöröskereszt vasárnapi közlése szerint 521, és 458 embert eltűntként tartanak nyilván. Sok falu el van zárva a külvilágtól.

HavariaPress Bűnügy

Kétmillióért körözik a szolnoki házaspár elrablóit

Kétmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a 60 éves Baunok István és felesége eltűnésével kapcsolatos bűnügyben. A díjat annak fizetik ki, aki a szolnoki házaspár eltűnésével kapcsolatba hozható Herczku Szabolcs és Mészáros Tibor János elfogását információkkal segíti.

szoljon.hu Itthon

Eltűnt gyerekek: aki tud, segítsen - fotók

A rendőrség eltűnés miatt keres három kiskorút. A két 14 éves lány Szolnokról, a 17 éves fiú legutóbb Kisújszállásról szökött meg - számolt be a szoljon.hu.

MTI Világ

Japán: 11 417 halottról és 16 273 eltűntről tudnak

Tovább növekedett a pusztító földrengés halálos áldozatainak száma: 11 417 halottja és 16 273 eltűntje van a csütörtöki tokiói adatok szerint a március 11-i kilences erősségű földlökésnek és az azt követő szökőárnak.

MTI Világ

Súlyos földcsuszamlások Tajvanon

Súlyos földcsuszamlásokat okoztak Tajvanon a Megi tájfunt kísérő heves esőzések, a megmozdult föld autókat és egy buddhista templomot temetett maga alá; a helyi hatóságok közölték szombaton, hogy kilencen meghaltak, és eltűnt egy busz, amelyen 19 kínai turista utazott.

MTI Világ

Több mint ezren tűntek el a brazíliai árvizekben

Több mint ezer embert tűnt el Brazília északkeleti Alagoas államában a több napja tartó heves esőzések és árvizek nyomán - közölte kedden Teotonia Vilela Filho, a szövetségi állam kormányzója.

1 2

A címlapról ajánljuk