Szlavkovits Rita Itthon

A kampányfórumon fellélegeztek, amikor Majka után Rétvári jött

Rétvári Bence a keresztény kártyát is kijátszotta a szerb határ menti Tiszaszigeten. Másfél óráig beszélt, ebbe belefért a tagállamok munkanélkülisége, a népszavazáson való részvétel elbagatellizálásának réme, a migráció költségeinek taglalása is. Nem csak az államtitkár készült, de a helyiek is: komplett műsorral várták az államtitkárt, aki hungarikumot is kapott ajándékba.

Szlavkovits Rita Itthon

Hajmeresztő ötleteket javasoltak Lázár makói fórumán

A makóiak nagy kedvvel vettek részt Lázár Jánosnak a népszavazási kampány keretében tartott lakossági fórumán, közben olyan ötleteket vetettek fel, amelyeket visszautasított a miniszter, miközben ő sem maradt adós a meredek migránsozó történetekkel.

HVG Itthon

Medián: Így állnak a pártok a népszavazás előtt

Az egész nyáron dübörgő „tájékoztató kampány” ellenére a pártok támogatottsága lényegében ugyanazon a szinten áll, mint három hónappal ezelőtt – derül ki a HVG számára szeptember 9-e és 13-a között készített reprezentatív Medián-felmérésből.

Dercsényi Dávid Itthon

Szíriai, jordániai és libanoni magyarok is szavaznak, hogy akarnak-e muszlimokat

Magyarországon is él magyar, aki levélben fog szavazni a kvótanépszavazáson, amely arról is szól a kormány értelmezésében, hogy akarunk-e muszlimokkal élni. De szavaznak magyarok levélben szerte a világon Monacótól Belaruszig, számos muszlim országban is. 13 ezernél is több olyan magyar szavazhat, aki kettős állampolgárságot tiltó országban él - ők tehát idegenek lakóhelyükön.

hvg.hu Itthon

Teszt: Találja ki, melyik szavazólap érvénytelen!

Tudja-e, hogyan kell igennel, nemmel, vagy érvénytelenül szavazni az október 2-i népszavazáson? Ne hallgasson a netes szóbeszédekre, ha végigmegy a tesztünkön, egyértelműen kiderül, miként töltheti ki, vagy firkálhatja össze a szavazólapot.

Mérő László Itthon

Mérő László: Biankó felhatalmazás

Még mindig csak két szabad szemmel is jól látható, fajsúlyos politikus van Magyarországon, de sajnos az egyik elkúrta, a másik elkurvult. Utóbbi olyannyira, hogy október 2-án felhatalmazást kér akármire, amit majd épp csinálni akar.

hvg.hu Itthon

"LESZEDTÜK!" a Kétfarkú plakátjait - újra akcióban a fideszes Stigelmaierné

Bár az NVB többször is kimondta, hogy törvénytelen a népszavazási plakátok letépkedése, a migránsgázolós viccéről ismert veszprémi önkormányzati képviselő nem titkolja, hogy Veszprémben pártpolitikai jelleggel irtják a kevéske ellenzéki hirdetést, ami elfér a kék-nemzeti szín üzenetek mellett.

hvg.hu Itthon

A menekültellenes kampány legszomorúbb fotóját már látta?

Amikor azt hallja, hogy a kormány migránsellenes népszavazási kampánya egymás ellen fordítja a legnyomorultabb társadalmi rétegeket, akkor például egy olyan jelenetet képzeljen el, amin egy koldus azzal próbálja meghatni a járókelőket, hogy ő legalább nem migráns. Elképzelte? Tessék, már meg is valósult! A képet Bárdi Bálint barátunk lőtte az Árpád hídi metróállomáson.

1 2 3 4 5 6 7
42
A címlapról ajánljuk