hvg.hu Itthon

Orbán: "Brüsszel meg fog hátrálni"

Orbán bizakodó azzal kapcsolatban, hogy Brüsszel hogyan fog reagálni a kvótanépszavazásra annak ellenére, hogy számos kritikát kapott. A kormányfő is beszélt a Soros György-féle háttérhatalomról, de azt is mondta, még 2-3 parlamenti ciklus kellene ahhoz, hogy jó családpolitikát csináljanak.

hvg.hu Itthon

Orbánék kvótanépszavazása mellett kampányoltak Thürmerék – videó

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke és Szilvásy György, a Honfoglalás 2000 Egyesület elnöke közösen mondták el a Kossuth téren, hogy szerintük miért kell támogatni kötelező betelepítési kvóta ellen irányuló népszavazást, amit a kormány kezdeményezett. Szóba került Putyin is, mint a béke élharcosa, a liberális amerikai katyvasz, valamint a rágógumi. Videó.

MTI Itthon

Visszadobott két népszavazási kezdeményezést az NVB

Megtagadta két népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtő ívének hitelesítését kedden a Nemzeti Választási Bizottság. Mindkét elutasított kérdést A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt nyújtotta be április 18-án.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor a "kegygazdálkodó" Orbán lezsúrpubizta a jobbikosokat

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: totális fordulat Kiss László ügyében; kemény Vona-Orbán szócsata a parlamentben; globálisan elszámolt menekültek; váratlan kancellárváltás Ausztriában; az újságírórobotot hamarosan átvehetik a robot újságírók; és 10 éve nem volt égi látványosságban volt részünk.

MTI Világ

Népszavazást tarthatnak az EU-ból való kilépésről a csehek is

Nem kizárt, hogy Csehországban is népszavazást tarthatnak az ország európai uniós tagságáról. Az ellenzéki Úsvit párt javaslatát, miszerint a kérdést tűzzék napirendre, kedd este a képviselőház általános meglepetésre megszavazta - írja a Mladá Fronta Dnes című cseh napilap.

1 2 3 4 5 6 7
36
A címlapról ajánljuk