szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Megérkezett az ország legnépszerűbb receptoldalának mobiltelefonra optimalizált verziója.

„A NoSalty összes oldalletöltésének már több mint 20 százaléka mobilról érkezik, ezért az új évben az első és legfontosabb feladatunknak azt tekintettük, hogy mielőbb minél jobb felhasználói élményt nyújthassunk ennek az egyre növekvő tábornak” – mondta Zalai Ágnes, a Nosalty vezérigazgatója. A mobilverzión a megszokott menü és a kereső ikonja folyamatosan követi az oldalt a gördítéskor, így mindig kéznél van a kereső és a teljes tartalom listája. „Az mobilfelület megtervezésekor fontos volt, hogy a látogatók számára legrelevánsabb tartalmat helyezzük előtérbe. A részletes receptkereső menüpont alatt például az asztali nézetben használatos recept listaoldali szűrőit helyeztük el, így a leggyakoribb keresési opciók beállításával gyorsan megtalálható a kívánt receptkínálat.” - mesél az új fejlesztés részleteiről Sas Orsolya, a NoSalty fejlesztési és művészeti igazgatója, és egyben a site mobilverziójának design-, UX- és funkcionális tervezője. Mindemellett megkezdődött a hirdetők számára elérhető mobilfelületek értékesítése is. Zalai Ágnessel készült korábbi interjúnkat ide kattintva olvashatja.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!