szerző:
hvg.hu

A szlovén cég találmánya ugyanakkor csak kinézetében emlékeztet egy harisnyatartóra, valójában az ing gatyában tartása a célja.

A szlovén NV nevű cég olyan megoldással állt elő, aminek köszönhetően a férfiak elfelejthetik azt a gyakran ismételt mozdulatsort, amivel visszatűrik elszabadult ingjüket a nadrágjukba. Ehhez egy harisnyatartóhoz emlékeztető kiegészítőt kell a combjukra húzni, amire három ponton ráfogatható az ing. Így megakadályozható, hogy az kibújjon a nadrágból és a cég szerint garantált a professzionális kinézet. A leírásnál sokkal beszédesebbek a képek.

©

Az S-holder elnevezésű termékben sokan látnak fantáziát, legalábbis erről árulkodik az azt támogatók száma. Az NV ugyanis közösségi finanszírozási kampányból kívánja fedezi a gyártást, amihez 5000 dollár összedobását kérték. Ezt azonban már jócskán túlszárnyalták, jelenleg 72 ezer dollárnál tart a gyűjtés. A terméket 38 dollárért, durván 11 ezer forintért lehet megrendelni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!