szerző:
hvg.hu

Gurulós málna, magyar kajszibarack, cserszegi fűszeres szőlő, sárga muskotály törköly – négy íz Márton János legjobb pálinkáiból, amelyeknek 2011-ben 1-1 főzőüstnyi legkiemelkedőbb tétele új kategóriát alkotott.

Új, limitált számú pálinkacsaláddal rukkolt elő a Márton és lányai pálinkamanufaktúra. A Reserve válogatás azoknak az évjáratoknak és ízeknek 1-1 főzőüstnyi pálinkaszekciója, amelyeket Márton János főzőmester az összes főzet közül az adott évben a legkiemelkedőbbnek talált.

A Reserve tételek elkülönítésével egy olyan prémium kategória született, amely eddig a fogyasztók számára nem volt elérhető. A 2011-es évben 4 ízből kerültek ki a legjobbak: gurulós málna, magyar kajszibarack, cserszegi fűszeres szőlő és sárga muskotály törköly.