szerző:
MTI

Korábban a Magyar Államkincstár is vizsgálódott a most Európai Polytechnikum Roma Nemzetiségi Nyelvoktató Szakképző Iskola és Speciális Szakiskola ügyében, most pedig a NAV indított eljárást. Az oktatási intézményben több tízmillió forint elköltése lehet problémás.

Költségvetési csalás gyanújával indított eljárást a fővárosi roma önkormányzat által fenntartott iskola működése, gazdálkodása kapcsán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – írja a NAV közlése alapján keddi számában a Magyar Hírlap.

A lap megemlíti: korábban a Magyar Államkincstár is vizsgálódott a most Európai Polytechnikum Roma Nemzetiségi Nyelvoktató Szakképző Iskola és Speciális Szakiskola ügyében, amelyet korábban egy kisegyháztól vett át a nemzetiségi önkormányzat, több tízmillió forintos tartozással, de erről a tényről a képviselet csak később értesült.

A Magyar Nemzet kedden a témával kapcsolatban arról írt: az oktatási intézményben több tízmillió forint elköltése lehet problémás.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!