szerző:
hvg.hu

Korábban halálra kínzott és megölt egy idős nőt O. László, akit hétfőn csípőn lőtt egy rendőrnő - értesült a Blikk.

Brutális gyilkost szerelt le hétfőn egy rendőrnő. A 21 éves O. László emberölésért volt előzetes letartóztatásban, amikor megpróbált megszökni a rendőröktől, és a rendőrnő egy csípőlövéssel ártalmatlanná tette.

O. László a Blikk értesülése szerint egy 78 éves kisnánai asszonnyal végzett korábban. Halálra kínozta a gyanú szerint, hogy megtudja, hol tartja megtakarított pénzét. Ám az asszonynak nem volt pénze, O. László zsákmánya mindössze háromezer forint volt.

A gyanúsítottat a Heves megyei rendőrök fogták el és helyzeték előzetesbe. A Pest megyei rendőrökhöz egy másik üggyel összefüggésben került. Ők szállították, amikor megpróbált megszökni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!