szerző:
hvg.hu

Csetényi Csaba cégei nyerték a Magyar Olimpiai Bizottság 457 milliós közbeszerzését, a még el sem nyert budapesti rendezésű olimpia médiakampányát kell elvégezniük az összegért, illetve különböző rendezvényeket kell szervezniük.

457 millió forintos megbízást kapott a Network 360 Kft., Csetényi Csaba érdekeltsége - ez december 23-án jelent meg a Közbeszerzési értesítőben. Rogán Antal szomszédja a Magyar Olimpiai Bizottság közbeszerzésén nyert. Korábban másfél milliárd forintos közbeszerzést is nyert a vállalkozó cége, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal számára kell kommunikációs kampányt szerveznie a kormányablakok népszerűsítésére és bemutatására - ezt még azelőtt nyerték Csetényiék, hogy az NKOH irányítását a Rogán vezette Kabinetirodához rendelték volna. Emellett Csetényi testvérével közösen több trafik üzemeltetését is elnyerte a fővárosban.

A MOB pályázati hirdetmény nélkül, tárgyalásos megoldással választotta ki a Network 360-t. A MOB egy bizonyos előre nem látható, rendkívüli sürgősség miatt válaszotta a közbeszerzés e módját, azonban az Átlátszó szerint ez azért furcsa, mert a MOB vélhetően nem egyik pillanatról a másikra döntött az olimpiai pályázat beadásáról, valamint az sem lehetett rejtély, hogy pont idén lesz 120 éves a szervezet - részben a patinás évfordulóra épül a rendezésért folyó lobbi is, a magyar szervezet a NOB alapító tagja. Csetényiék alvállalkozókat is bevonnak a megvalósításba, összesen 59 százalékban, mely a MOB olimpiai rendezésre szóló pályázatának médiakampányárára terjed ki, illetve a kapcsolódó rendezvények szervezésére.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!