szerző:
hvg.hu

Egy hete nem látta senki Sápi Attila zuglói MSZP-s képviselőt. A férfi melegítőben ugrott le a boltba, se papírokat, se mobilt nem vitt magával, autóját is otthon hagyta.

©

Eltűnt egy zuglói MSZP-s képviselő, Sápi Attila – adta hírül kedden a Blikk, amely az eltűnt embereket gyűjtő Facebook-oldalon bukkant rá a XIV. kerületi politikus fotójára.

A 43 éves férfi a leírás szerint leugrott Újpalotán egy közeli boltba, de azóta sem tért vissza. Ennek éppen ma van egy hete. Se papírokat, se mobilt nem vitt magával, autóját is otthon hagyta.

Sápi Attila 165-170 centiméter magas, sötét hajú, zöld szemű, közepes testalkatú. Eltűnésekor fekete melegítőt, zöld kabátot és sportcipőt viselt. A rendőrök kérik, hogy aki látta, jelentkezzen a rendőrségen a 107 vagy 112 számon, illetve az ingyenesen hívható telefontanú számon: 06-80-555-111.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!