szerző:
hvg.hu

Még nem tudni, miért küldték haza a gyerekeket az óbudai brit nemzetközi iskolából, de rendőrök és tűzszerészek is kivonultak a helyszínre. Késő délelőtt helyreállt a rend.

Hazaküldték kedden a tanulókat a III. kerületi brit nemzetközi iskolából, a British International Schoolból – adta hírül az Index.

Egyelőre nem tudni biztosan, mi volt az oka az iskola kiürítésének. A helyszínen volt, aki tűzriadót emlegetett, de sok rendőr és egy tűzszerész autó is megjelent a helyszínen.

©

A rendőrség még nem adott tájékoztatást az ügyben, de késő délelőttre levonultak a helyszínről a hatóságok, és a gyerekek is visszatértek az iskolába.

Az iskolát december 9-én is kiürítették, akkor egy egészen komolyan vehetőnek tűnő bombafenyegetés érkezett. A fenyegető pontos helyet és időt is megadott, a TEK is kivonult a helyszínre.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!