szerző:
hvg.hu

Az Újpest FC biztonsági őrei tévedésből nem engedték be Storck szövetségi kapitányt és segítőjét, Andreas Möllert a Videoton elleni hétvégi meccsre.

A magyar fociválogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck és a segítője, Andreas Möller a helyszínen szerették volna megnézni a szombati Újpest–Videoton-meccset, illetve az újpesti Litauszki Róbert játékát, de nem engedték be őket az Újpest biztonsági őrei a Szusza Ferenc stadion parkolójába.

A Nemzeti Sport azt írja, hogy az Újpestnél tudtak a szövetségi kapitány érkezéséről. A klub előbb azzal védekezett, hogy a rendőrgyűrűn nem tudott átjutni a kapitány, aztán a rendőrség ezt cáfolta, így végül az Újpest elismerte, hogy valóban ők hibáztak, és belső vizsgálatot indítanak a rendőrség bevonásával.

A fociklub elnézést kért Storck kapitánytól.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!