szerző:
hvg.hu

Többen szeretnének beülni a Orbán Ráhel egyetemi órájára, mint ahánynak egyébként lehetőséget biztosít a Budapesti Corvinus Egyetem.

Egyelőre nem tudni, hogy valóban az egyetem hallgatói akarnak-e beülni Orbán Ráhel egyetemi előadására, de az biztos, hogy nagyon megnőtt az érdeklődés a tárgy iránt – szúrta ki az Index. A miniszterelnök lánya a Svájcban a saját lábán szerzett tapasztalatait kívánja kamatoztatni a Corvinus turizmus és vendéglátás szakos hallgatói körében, akiknek kurzust tarthat a tavaszi egyetemi félév során.

A Food Service Management kurzus előadásait elméletileg bárki látogathatja, a kurzus részét képező szemináriumokat viszont csak a Neptun-rendszerben jelentkezett hallgatók látogathatják. Az érdeklődő sem a Neptunban nézte meg a kurzus leírását, hanem a Facebook-csoportban érdeklődött, így felmerül a kérdés, hogy valóban hallgató-e, vagy csak a miniszterelnök lányát nézné meg az órán. Ha így folytatódik, lehet, hogy igaza lesz az egyik kommentelőnek, aki a "kopaszokkal" utalt a miniszterelnök lányát megillető biztonsági szolgálat lehetséges felbukkanására.

©