szerző:
Népszabadság

Újjáéled a csatorna egykori büszkesége, ám a régi szerkesztők többsége nem akar visszatérni a csatornához. Azurák Csaba után Várkonyi Andrea is távozik a Tényekből.

A TV2 vezetői megkeresték a Napló korábbi szerkesztőit és a munkatársait, hogy részt vennének-e a műsor újraindításában, ám legtöbbjük határozott nemmel válaszolt – tudta meg a Népszabadság. A lap úgy értesült, hogy az új Napló, melynek felélesztéséről nemrég döntött a csatorna, Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetőjének produceri felügyelete mellett készül a jövőben.

©

Kiderült az is, hogy Azurák Csaba után Várkonyi Andrea is távozik a Tények csapatából, valószínűleg mindketten a Naplóban kapnak majd szerepet. A Tényeknél áprilisban mutatkozik be az RTL Klub korábbi meghatározó arca, Gönczi Gábor.

A Népszabadságnak több munkatárs is arról számolt be, hogy nem szeretnének Kunfalvi Nórákká válni. Mint ismert, Juhász Péterről Kunfalvi és munkatársai csütörtökön készítettek egy riportot a TV2 Tények című hírműsorához, amelyben bemutatták Juhász Pétert, ahogy elindul II. kerületi budai otthonából. Egy ingatlanszakértő arról beszélt a műsorban, hogy a környéken 300 és 800 ezer forint közti áron lehet lakást bérelni. Mivel Juhász Péter bevallott fizetése nettó 350 ezer forint, ezért a TV2 azt próbálta bebizonyítani, hogy ebből nem tudná kifizetni a budai lakásának bérleti díját.

Az Együtt politikusa ezek után közzétette a vele készült interjú vágatlan változatát, amelyben a TV2 riportere, Kunfalvi Nóra Szilvia többször is visszakérdezve arról kérdezgeti, hogy hogyan tud megélni 350 ezer forintból, majd olyan erősen célzatos kérdést tett fel, hogy "a korábbi kendertermesztésből nem maradt-e valamennyi", később ezt úgy módosította, hogy Juhász "kendermag-fogyasztáshoz alkalmas eszközöket árusított". Juhász ezt rágalmazásnak nevezve visszautasította, illetve közölte, hogy nem fogyasztott soha kendermagot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!