szerző:
hvg.hu

Most már a kormányközeli értelmiségiek is fújnak a sorosozásra, hát ezt is megértük. Igaz, ehhez kellett egy nagy pofon a Fidesznek. Most már Bencsik András is primitív kampányfogásnak érzi a sorosozást, igaz, korábban teljes mellszélességgel hirdette maga is.

Kézifékes pálfordulás: Bencsik András, a Demokrata című lap főszerkesztője, aki korábban még olyanokat mondott, hogy "a CEU-val ugyanaz a helyzet, mint a migránsokkal", “itt nem lehet finomnak lenni, végig kell csinálni”, és még a Jégkorszak című filmben is felfedezte a Soros-propagandát, most hirtelen, Hódmezővásárhely után átértékelte az értékeket, és azt találta mondani az Echo TV-n:

"Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb."

Emlékezhetünk, Bencsik az 1300 oltalmazott befogadása ügyében is képes volt két ellentmondó álláspontot képviselni a kormányzati érdekek mentén:

"Egy tízmilliós ország számára nem szabad, hogy gondot okozzon 1300 menekült végleges vagy időleges befogadása." vs. "Amíg mi lakunk a saját hazánkban, addig lehet vitatkozni, de amikor olyan emberek jönnek, akik nem ismerik a vitát, és előbb ütnek, előbb lőnek és előbb robbantanak, és utána kérdeznek, akkor nagyon rossz világ lesz."

De mit gondol, Bencsiknek amúgy most az egyszer, igaza van?

HVG KAMUMÉTER

Bencsik András: "Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek"

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!