szerző:
hvg.hu

Nettó kétszázmillió forintért rendelte meg A Dal című produkció hat epizódját az Apropó Kft.-től az MTVA.

Újságírói kérdésre adott választ rakott ki a Facebook-oldalára a közmédiát irányító MTVA. A Népszabadság újságírója tette fel a kérdést, hogy az MTVA mennyi adást rendelt meg A Dal című zenés produkcióból az azt gyártó Apropó Média Produkciós Kft.-től, és mennyit fizet ezért adásonként.

Az MTVA válasza szerint hat adást rendeltek, és adásonként nettó 32 649 750 forintot fizet az Apropó Média Produkciós Kft.-nek.

Az Apropóé a Ridikül című női magazin gyártása is, amelyet tavaly még Jakupcsek vezetett, azért 3,4 milliót kaptak adásonként. Sőt, a gyorsan megbukott Marslakók sorozat is e cég terméke volt.

Harsányi Levente és Tatár Csilla, A Dal 2016 műsorvezetői
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!