szerző:
hvg.hu

Bónusz Bencsik András-fotóval.

Belehúztak a kormánypártok az idei március 15. megünneplésébe. Orbán miniszterelnöknek a menekültek és a jakobinusok elleni küzdelem jutott eszébe a ’48-as forradalomról. Pártjának ifjúsági szervezete pedig kosztümös megemlékezést szervezett.

A korábban családjának juttatott trafikokról és följelentő-hálózat szervezésről ismert Fidelitas-elnök, Böröcz László ezúttal történelmi maskarák iránti rajongását mutatta ki. A Fidelitas honlapjára fölkerült beszámoló szerint a kormánypárti fiatalok korhű öltözékben emlékeztek meg a márciusi eseményekről.

 

©

Úgy tűnik kormánypárti körökben új divat hódit, a most március 15-én kitüntetett Békemenet-szervező, radikális újságíró Bencsik András már egy ideje hasonló egyenruhában feszít.

 

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!