szerző:
hvg.hu

Egy esseni férfi barátnője lesiklását filmezte, amikor véletlenül felvehette a háttérben síelő Schumacher balesetét - írja a Spiegel.

Egy esseni férfi filmre vehette Michael Schumacher balesetét, mivel éppen akkor néhány méterre állt a helyszíntől, barátnője lesiklását filmezte - írja a Spiegel.

A tanú szerint a háttérben egy síelő látszik, és bár homályosan, de valószínűleg az egykori F1-es pilóta az. A férfi szerint Schumacher nem síelt gyorsan, legfeljebb 20 kilométer per órával. Mindez alátámasztja a versenyző menedzsere által elmondottakat, Sabine Kehm ugyanis azt állította kedden, Schumacher nem ment gyorsan, egy barátja segítségére sietett, ezért nem a kijelölt pályán síelt. Korábban azt feltételezték, 80-nal is síelhetett, mivel sisakja kettétört az ütés következtében.

Más sajtóhírek szerint Schumacher bukósisakján kamerát viselt, így elképzelhető, hogy lefilmezte saját balesetét.

Szombati hírek szerint a pilóta állapota továbbra is kritikus, de stabil. Legkorábban hétfőn mondanak friss információt az orvosok.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!