szerző:
hvg.hu

Az alábbi weboldal azokat a site-okat gyűjtötte össze, ahonnan legálisan és ingyen tölthetünk le csodálatos fényképeket.

Jó pár olyan oldal van a neten, ahonnan letölthetünk fényképeket, nemrégiben mutattuk be például a StockSnapot. A Stock Up oldal viszont abban egyedülálló, hogy 25 weboldal sok ezer szabadon letölthető fotóját gyűjti egy helyre, így megspórolja a kutakodást, és hihetetlenül nagy képválasztékot kínál.

©

Az oldalra fellépve egy állandóan változó kínálattal találkozunk, és azonnal ízelítőt is kapunk a minőségből. Ha valamelyik kép megtetszene, és letöltenénk, csak kattintsunk rá, és máris átkerülünk a forrásoldalra, innen tudjuk majd lementeni a fotót.

Ezen az oldalon is van lehetőség kulcsszavas keresésre, valamint megnézhetjük a legnépszerűbb és legújabb fényképeket is. Mindehhez nincsen szükség semmiféle regisztrációra, bármikor szabadon és persze legálisan használhatjuk az oldalt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!